Typisk leverans och gratis retur i alla beställningar →
Valutor : 

Sekretesspolicy

Denna webbplats har säkerhetsåtgärder på plats för att skydda förlust, missbruk och förändring av informationen under vår kontroll Det. Känsliga eller personliga material hanteras endast av kvalificerade medarbetare och inte förvaras i öppna områden av vår server. Vår säkerhetspolicy förbjuder också överföring av personliga dokument såsom kontoinformation om de har krypterats med godkända metoder.

Om du ger oss din personliga information, och med ditt medgivande, kommer vi att använda denna information för att hålla dig informerad om våra speciella händelser eller kampanjer, och / eller bearbeta alla beställningar som du kan placera. I annat fall kan vi använda den information du ger oss bara att se över vår prestation och förbättra våra tjänster till dig eller för att kommunicera med dig angående din beställning.

Detta Privacy Notice kan komma att uppdateras med jämna mellanrum utan förvarning för att spegla förändringar i våra personuppgifter praxis eller gällande lagar. Vi kommer att publicera ett tydligt meddelande på webbplatsen för att meddela dig om väsentliga förändringar i vårt sekretessmeddelande och ange överst i meddelandet när det uppdaterades.

Vi använder programvara / säkerhet kryptering för att skydda sekretessen för personuppgifter som vi skyddar mot obehörig åtkomst eller avslöjande och oavsiktlig förlust, ändring eller förstörelse. Om du har frågor, kontakta oss.